• +31 6 51 67 83 00
  • info@deposbanktrail.nl

Organisatie

Organisatie

Organisatie

De Posbankloop Trail is op initiatief van Dorethea Bil en Theo van Maanen in samenwerking met de Posbankloop en Natuurmonumenten tot stand gekomen.

Dorethea Bil is getogen in Velp, speelt al vanaf haar 4de jaar in de bossen van de Veluwezoom en kent deze omgeving als geen ander. Dankzij de prettige samenwerking met Natuurmonumenten is zij in 2015 haar trail-bedrijfje TrailXperience Veluwezoom begonnen. Zij geeft niet alleen wekelijkse trainingen- de zogeheten Trailrun Xperiences met namen zoals Xplore en Kill the Hill – maar organiseert ook de Klein Zwitserland Trail (voor Nederlandse klimgeiten) en de 4Parken City (Night) Trail door de parken in Arnhem. Begin 2016 heeft zij met haar dochter het canitrailen in Nederland geïntroduceerd en hebben zij Canitrail.NL opgericht. Jaarlijks organiseren zij vele Natte Neuzen Trails (trails alleen voor honden met hun baasjes) in en om Nationaal Park Veluwezoom.

Theo van Maanen, eigenaar van Run2Day Arnhem-Nijmegen en Running Promotion Gelderland. Theo heeft ruim 5 jaar deel uit gemaakt van de Nationale Bergselectie en heeft als voorloper van de huidige trails heel wat wedstrijden in de bergen gelopen. Vanaf 2013 organiseert Theo de N70 Trail door het Rijk van Nijmegen en in september 2018 zijn eerste Trailrunfestival in Val Sinestra in het Zwitserse hooggebergte. Dit jaar is hij de door de Atletiekunie erkende opleiding tot Trailrun Trainer gestart.

19 september 2020